Greek

Banners anakinosis

Ο επετειακός 10ος ετήσιος αγώνας FxPro ‘Τρέξτε μαζί μας’ για την πρόληψη του καρκίνου διοργανώνεται και φέτος από το σωματείο Δρό.Με.Α Racing σε συνεργασία με το Δήμο Γερίου το Σάββατο 02/12/2017. Η εκδήλωση περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ, παιδικό αγώνα δρόμου 800 μ. καθώς και Φιλανθρωπικό Εταιρικό Αγώνα 5χλμ (Όλα τα έσοδα του εταιρικού δρόμου θα διατεθούν προς ενίσχυση του έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ).

Τα αγωνίσματα θα ξεκινήσουν στις 10:00 π.μ. στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας (200 μ από την είσοδο του πάρκου πλησίον του κυκλικού κόμβου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας) και οι εγγραφές θα γίνονται εκ των προτέρων ΜΟΝΟ διαδικτυακά στο www.dromearacing.com.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 Ευρώ για τα 5 χλμ (δικαίωμα συμμετοχής από 15 ετών και άνω), 15 Ευρώ για τα 10 χλμ (δικαίωμα συμμετοχής από 16 ετών και άνω) και 150 Ευρώ για τον Φιλανθρωπικό Εταιρικό Αγώνα μέχρι 20 ατόμων (για συμμετοχές πέρα των 20 ατόμων είναι 5 ευρώ ανά επιπλέον άτομο). Οι αγωνιστικοί αριθμοί θα διανεμηθούν τη μέρα του αγώνα μεταξύ 08:00 - 09:30 π.μ. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού. Ο παιδικός αγώνας δρόμου 800μ είναι δωρεάν και οι εγγραφές θα γίνονται επί τόπου τη μέρα του αγώνα μεταξύ 08:30-09:30 πμ. Για όλους τους αγώνες απαιτείται συναίνεση γονέα ή κηδεμόνα εάν ο συμμετέχοντας είναι κάτω των 18 ετών.

Ο αγώνας των 10 χλμ (για ηλικίες 16 ετών και άνω) είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Κωστάκη Λουκαΐδη, πρώην μέλους του Δ.Σ. του ΚΟΑ και παλαιού πρωταθλητή του στίβου. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί προς ενίσχυση του έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προάγει τον κοινωνικό αθλητισμό σε όλα τα στρώματα της τοπικής κοινωνίας, ενισχύοντας την αθλητική κουλτούρα και τον υγιεινό τρόπο διαβίωσης με στόχο την πρόληψη σοβαρών ασθενειών όπως είναι ο καρκίνος.

Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία FXPro και Μέγας Χορηγός της Δρό.Με.Α Racing 2017 η Cablenet. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον ΚΟΑ, τον ΠΑΣΥΚΑΦ και την Webarts και είναι υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ.

troodos_2017_article.png

Μοναδικές στιγμές αναμένεται να ζήσουν οι δρομείς στην αθλητική εκδήλωση που διοργανώνει το σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α. Racing με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Τροόδους στις 11/6/2017. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τον 1ο ορειβατικό μαραθώνιο ‘Garmin Cyprus Troodos Marathon - 2017’, τον ‘8ο Ice Power Troodos Green Race 2017 - 15 km’, φιλανθρωπικό αγώνα ‘Nutribrakes Pine Tree Charity Run - 5-km’ και παιδικό αγώνα 600 m.

Συνέχεια ανάγνωσης

Το σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α Racing και το Κοινοτικό Συμβούλιο Κλήρου διοργανώνουν τον 7ο Κλήρου Ατόβρυση Cross Country Challenge. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 15/4/2018, με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κλήρου και θα περιλαμβάνει τα εξής αγωνίσματα:

  • 10:00 πμ: Ποδηλατικός αγώνας 12 χλμ, δικαίωμα συμμετοχής 10 Ευρώ
  • 10:05 πμ: Παιδικός αγώνας δρόμου 400 μ, δωρεάν συμμετοχή
  • 10:15 πμ: Αγώνας ανωμάλου δρόμου 12 χλμ τρέξιμο για
  • άτομα 18 ετών και άνω, δικαίωμα συμμετοχής 10 Ευρώ
  • 10:20 πμ: Ποδηλατικός αγώνας 4 χλμ, δωρεάν συμμετοχή
  • 10:25 πμ: Αγώνας ανωμάλου δρόμου 4 χλμ για άτομα 15 ετών και άνω, δικαίωμα συμμετοχής 5 Ευρώ
  • 10:30 πμ: Περπάτημα υγείας με τη Europa Donna, δωρεάν συμμετοχή.

Η εκδήλωση στοχεύει στην προώθηση του αθλητισμού αναψυχής σε όλη την κοινωνία και σε όλες τις ηλικίες, ενώ έχει παράλληλα και φιλανθρωπικό σκοπό. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν οικονομικά το έργο του ιδρύματος Europa Donna.

Διαχρονικός χορηγός του αγώνα είναι οι Webarts και Kykkos Water και υποστηρίζεται από τον ΚΟΑ και την Europa Donna. Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ. Τον αγώνα στηρίζει η Cablenet, που είναι ο Μέγας Χορηγός Δρό.Με.Α. Racing 2018. 

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης το Κοινοτικό Συμβούλιο Κλήρου θα προσφέρει δωρεάν ποικιλία εδεσμάτων στους παρευρισκόμενους.

Οι εγγραφές για τους αγώνες δρόμου 4 και 12 χλμ μπορούν να γίνουν μόνο διαδικτυακά επιλέγοντας την κατηγορία ΑΓΩΝΕΣ σε αυτή την ιστοσελίδα (www.dromearacing.com). Δεν θα υπάρχουν εγγραφές την ημέρα της εκδήλωσης για τους αγώνες δρόμου 4 και 12 χλμ. Εγγραφές στον χώρο της εκδήλωσης θα γίνονται μόνο για τον Παιδικό αγώνα και για τους Ποδηλατικούς αγώνες των 12 και 4χλμ.

Βραβεία: μετάλλια τερματισμού θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες και έπαθλα μόνο στους 6 πρώτους άνδρες/γυναίκες δρομείς γενικής κατάταξης των 12χλμ, στους 3 πρώτους άνδρες/γυναίκες δρομείς των 4χλμ και ποδηλάτες των 4 & 12χλμ. Δεν θα δοθούν μετάλλια στους νικητές των ηλικιακών κατηγοριών και τα αντίστοιχα ποσά που θα εξοικονομηθούν θα διατεθούν ως εισφορά στην Europa Donna για την υποστήριξη του πολύτιμου έργου που επιτελεί.

Το Σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α. Racing διοργανώνει τον 8ο ετήσιο αγώνα δρόμου 5 χλμ CABLENET Run the Park στο πάρκο Αθαλάσσας (200 μ από την είσοδο του πάρκου πλησίον του κυκλικού κόμβου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας), στις 9/9/2017. Συν-διογανωτής του αγώνα είναι ο Δήμος Αγλαντζιάς και Υποστηρικτής του αγώνα ο ΠΑΣΥΚΑΦ .

Μέγα χορηγός του αγώνα είναι η CableNet.

Στον αγώνα των 5 χλμ δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα από 16 ετών και άνω και οι εγγραφές θα γίνονται μόνο διαδικτυακά στο www.dromearacing.com/races. Οι εγγραφές κλείνουν στις 3 Σεπτεμβρίου. (Απαιτείται συναίνεση γονέα για άτομα κάτω των 18 ετών). Το κόστος συμμετοχής είναι €10 και η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 8:30 πμ. Οι συμμετέχοντες στον αγώνα των 5 χλμ, με την εγγραφή τους, θα λάβουν δώρο ζώνη μέσης με χώρο για παγουράκι καθώς και μετάλλιο του αγώνα με τον τερματισμό τους.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί προς ενίσχυση του έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ για ενίσχυση των υπηρεσιών που παρέχει στους καρκινοπαθείς συνάνθρωπούς μας.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει και αγώνας 800 μ για παιδιά μέχρι 13 ετών, με δωρεάν συμμετοχή. Εγγραφές θα γίνονται την ημέρα του αγώνα από τις 7:00 – 8:00 πμ. Η εκκίνηση των 800 μ θα δοθεί στις 9:20 πμ. (απαιτείται γραπτή συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα).

Επίσης η CABLENET μαζί με την ομάδα πεζοπόρων ΚΑΣΤΟΡΕΣ περπατούν εθελοντικά στηρίζοντας τον ΠΑΣΥΚΑΦ στον αγώνα για ζωή !

Ο αγώνας πέραν από τον στόχο της δημιουργίας ευκαιριών κοινωνικού αθλητισμού σε όλη την κοινωνία, θέλει παράλληλα να στείλει και ένα ηχηρό μήνυμα προστασίας των πάρκων της Κύπρου, τα οποία αποτελούν πνεύμονες οξυγόνου και ιδανικούς χώρους για αθλητισμό σε κάθε πόλη.

Μέγας Χορηγός της Δρό.Με.Α Racing 2017 είναι η Cablenet. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον ΚΟΑ και την Webarts ενώ τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ.
Διαδικτυακή εγγραφή μπορεί να γίνει από την ιστοσελίδα του Σωματείου στο www.dromearacing.com/races . Παραλαβή των αριθμών θα γίνει μεταξύ 7:00 – 8:00 πμ την ημέρα του αγώνα.

Εγγραφή νέου μέλους

Γίνε μέλος της μεγαλης οικογένειας του Δρο.Με.Α Racing !

Φορμα Εγγραφης

Made with love by Webarts. All rights Reserved.