Greek

banner contact

Επιτυχής η διοργάνωση της Δρό.Με.Α Racing και του Κοινοτικού Συμβουλίου Κλήρου

Με συνεχή αύξηση στην προσέλευση συμμετοχών και φέτος, διοργανώθηκε από το σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α Racing και το Κοινοτικό Συμβούλιο Κλήρου, στην όμορφη Κλήρου, ο ετήσιος αγώνας δρόμου ανωμάλου εδάφους. Ο 8ος Quantum Κλήρου - Ατόβρυση Challenge, πέραν από το γεγονός ότι συνεισφέρει έμπρακτα στην ενίσχυση του δρομικού κινήματος στην Κύπρο δημιουργώντας ευκαιρίες κοινωνικής άθλησης για όλες τις ηλικίες, είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού μέρος των εσόδων διατάθηκαν προς ενίσχυση του κοινωφελούς έργου της Europa Donna. Επιπρόσθετα, παρευρέθηκαν επί τόπου εθελοντές του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, οι ο οποίοι και περισυνέλεξαν δείγματα για όσους ενδιαφέρονταν να ενταχθούν στο αρχείο δοτών μυελού στων οστών.

Η εκδήλωση περιελάμβανε τα αγωνίσματα 12 χλμ ανωμάλου εδάφους, 4 χλμ καθώς και παιδικό αγώνα δρόμου 400μ.

Στο αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης και συγκεκριμένα στα 12 χλμ ανωμάλου εδάφους πρώτευσαν οι εξής: στις γυναίκες οι Όλγα Κυπρή (1η θέση - ΓΣΟ), Μαρία Σωτηρίου (2η θέση – Δρό.Με.Α Racing) και Γιάννα Φυσέντζου (3η θέση Δρό.Με.Α Racing). Στους άνδρες διακρίθηκαν οι Χριστόφορος Πρωτοπαπάς (1η θέση – Δρό.Με.Α Racing), Χαράλαμπος Ιωάννου (2η θέση - Δρό.Με.Α Racing), και Alexander Berezhnoy (3η θέση).

Στον αγώνα των 4 χλμ διακρίθηκαν στις γυναίκες οι Ελπίδα Χριστοδουλίδου (1η θέση – Δρό.Με.Α Racing), Λουίζα Τσιανάκα (2η θέση – Δρό.Με.Α Racing) και Μαρία Παναγιώτου (3η θέση – Αποέλ Δρομείς). Στους άνδρες πρώτευσαν οι Yahya Muhammud (1η θέση – ΓΣΠ), Αριστοτέλης Irzensky (2η θέση- Κεραυνός) και Ανδρέας Θεμιστοκλέους (3η θέση – Αποέλ Δρομείς).

Στον παιδικό αγώνα 400 μ πρώτευσαν στην κατηγορία μέχρι 6-9 ετών οι Ανδρέας Χριστοδούλου και Νάντια Κουδουνάρη και στην κατηγορία 10-12 ετών οι Χρύσης Μιχαήλ και Άνθια-Μαρία Γεωργίου, σε αγόρια και κορίτσια αντίστοιχα.

Με την ολοκλήρωση του τερματισμό των αγωνισμάτων προσφέρθηκαν κεραστικά σε όλους τους συμμετέχοντες με πλούσια τοπικά εδέσματα τα οποία ετοιμάστηκαν από τις κυρίες της κοινότητας, δείχνοντας έτσι τη ζεστή φιλοξενία προς όλους. Παράλληλα, έγιναν και οι απονομές των επάθλων στους νικητές και νικήτριες από την εκπρόσωπο της Europa Donna κυρία Λουϊζα Πολυκάρπου, τον Πρόεδρο της κοινότητας Κλήρου κύριο Νίκο Αλεξανδράκη, τον Αντιπρόεδρο της Κοινότητας κύριο Γιώργο Χατζηγεωργίου και τον Πατέρα της Κοινότητας κύριο Νικόλαο Νυχίδη.

Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Quantum Energy. Την εκδήλωση χορήγησαν οι CABLENET, Μέγας Χορηγός Δρό.Με.Α Racing 2019, τα νερά ΚΥΚΚΟΣ (Αδελφοί Λανίτη), το ICE POWER (Marathon Trading), η ΘΕΟΠΙΣΤΗ Nut Butters και η WEBARTS. Υποστηρικτές ήταν οι MIKEL COFFEE Co., η εταιρεία FENISTAL, η φρουταρία ΠΕΡΒΟΛΑΡΗΔΕΣ, το μέλι ΘΡΟΙΕΣ, και δωροθέτες οι SUUNTO, EYE SPOT CYPRUS, η FAMOUS SPORTS και η εταιρεία KORINA.

Για τα πλήρη αποτελέσματα και φωτογραφικό υλικό: www.dromearacing.com https://www.facebook.com/dromearacingrunningclub.

 

Ρεκόρ συμμετοχών στην 11ο αγώνα δρόμου Societe Generale Bank Cyprus ‘Τρέξτε μαζί μας’!

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι συμμετοχές στον 11ο ετήσιο αγώνα Societe Generale Bank Cyprus ‘Τρέξτε μαζί μας’ για την πρόληψη του καρκίνου που διοργάνωσε ο Δρό.Με.Α Racing και ο Δήμος Γερίου, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου. Πέραν των 1000 δρομέων έτρεξαν στους αγώνες δρόμου 5χλμ, 7,7χλμ και 10 χλμ, στον παιδικό αγώνα δρόμου 800μ., καθώς και στον Φιλανθρωπικό Εταιρικό Αγώνα 5χλμ, τα ολικά έσοδα του οποίου διατέθηκαν προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ.
Το πρόσταγμα για τις εκκινήσεις των αγωνισμάτων έδωσαν ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης, ο Δήμαρχος Γερίου κ. Νεόφυτος Παπαλαζάρου και ο παλαιός πρωταθλητής στίβου και ρέκορντμαν των 100μ κ. Γιάννος Ζησιμίδης, εκ μέρους του αθλητικού γραφείου του Δήμου Λεμεσού.
Στο αγωνιστικό μέρος πρώτευσαν στις γενικές κατηγορίες ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, στα 5χλμ οι Χριστόφορος Πρωτοπαπάς και Άντρεα Λοϊζίδου, στα 10χλμ οι Μάριος Αποστολίδης και Ελένη Ιωάννου και στα 7.7χλμ οι Απόλλων Καποδίστριας και Ναταλία Χαραλάμπους. Τονίζεται ότι ο αγώνας των 7.7χλμ, ο οποίος διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Αθανάσιος Κτωρίδης και το Nicosia Quantum Marathon, ήταν αφιερωμένος στον Στέλιο Κυριακίδη, νικητή του μαραθωνίου της Βοστόνης το 1946, και ο αγώνας των 10χλμ στη μνήμη του Κωστάκη Λουκαΐδη, πρώην μέλους του Δ.Σ. του ΚΟΑ και παλαιού πρωταθλητή του στίβου.
Στον παιδικό αγώνα δρόμου 800μ πρώτευσαν στην κατηγορία μέχρι 9 ετών σε κορίτσια και αγόρια αντίστοιχα οι Σόουλε Κουλάλογλου και Σωτήρης Θεοφάνους, και στην κατηγορία 10-13 ετών οι Νάγια Παπαγεωργίου και Ιωάννης Παπαετυχίου. Ο παιδικός αγώνας ήταν το αποκορύφωμα της όλης εκδήλωσης, σύμφωνα με τον οργανωτικό διευθυντή της διοργάνωσης, κ. Μάκη Κουννίδη, ο οποίος τόνισε πως η αθλητική κουλτούρα και παιδεία και ταυτόχρονα ο ενεργητικός τρόπος ζωής θα πρέπει να καλλιεργούνται από τις παιδικές ηλικίες και να δίνουν στα παιδιά μας μαθήματα αθλητοπρέπειας.
Όσον αφορά στον εταιρικό αγώνα δρόμου, οι εταιρείες έδωσαν ηχηρό παρών με τα στελέχη τους να τρέχουν και να απολαμβάνουν το ειδυλλιακό τοπίο του πάρκου Αθαλάσσας. Σε αυτό διακρίθηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις αντίστοιχα, η ομάδα δρομέων της Τράπεζας Κύπρου, της Societe Generale Bank Cyprus και της Χαραλαμπίδης Κρίστης.
Η όλη διοργάνωση πέτυχε πλήρως τους σκοπούς της που δεν ήταν άλλοι από την προώθηση του κοινωνικού αθλητισμού, του εθελοντισμού και της φιλανθρωπίας μέσα από το τρέξιμο σε όλα τα στρώματα της τοπικής κοινωνίας, ενισχύοντας την αθλητική κουλτούρα και τον υγιεινό τρόπο διαβίωσης, με στόχο την πρόληψη σοβαρών ασθενειών όπως είναι ο καρκίνος.
Οι διοργανωτές εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους: Μέγα Χορηγό της εκδήλωσης Societe Generale Bank Cyprus, Μέγα χορηγό Δρό.Με.Α Racing 2018 την Cablenet, τους υποστηρικτές ΚΟΑ, ΠΑΣΥΚΑΦ, KYKKOS και Webarts, την ΚΟΕΑΣ και το Τμήμα Δασών για την άψογη συνεργασία. Παράλληλα, θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στους εθελοντές της Δρό.Με.Α Racing και της Societe Generale Bank Cyprus, και στους δωροθέτες Bike Hub/High5, Mikel Coffee, PSB stores, Theopisti Bakeries, Marathon Trading (Ice Power και SIGG), EyeSpot store, AWOL, Legea strores, Recharge by Zanneti, Legea stores, Corina και Quakers, Suunto, Mitsero run και Prinos Farm & Deli.
Για αποτελέσματα και φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση στο: www.dromearacing.com
Αποτελέσματα

Αγώνας 5χλμ
Άντρες
Χριστόφορος Πρωτοπαπάς 16:36:99 από Dromea Racing
Yahya Muhamud 16:49:74 από ΑΠΟΕΛ Runners
Πέτρος Κούσης 17:08:50

Γυναίκες
Άντρεα Λοϊζίδου 18:45:15 από Sunday Runners
Alicia Finnis 18:45:35 από Limassol Lizards Running Club
Ελπίδα Χριστοδουλίδου 19:35:21 από Dromea Racing

Εταιρικός Αγώνας Δρόμου 5χλμ
Bank of Cyprus Corporate Team 22:07
Societe General Bank Cyprus 23:26
Charalambides Christis 23:49

Πάρκο Αθαλάσσας 7.7 Km
Άντρες
Απόλλων Καποδίστριας 32:06:38 από Dromea Racing
Ορέστης Παπαπέτρου 33:09:36 από Athalassa Park Runners
Χριστόδουλος Πέτσας 33:25:37 από Athalassa Park Runners

Γυναίκες
Ναταλία Χαραλάμπους 32:58:61 από Dromea Racing
Γιάννα Φυσέντζου 34:44:36 από Dromea Racing
Όλγα Κυπρή 34:47:85 από ΓΣΟ

Αγώνας 10χλμ
Αντρές
Μάριος Αποστολίδης 33:41:10 από Dromea Racing
Νεοκλής Ιωάννου 37:45:61 από Ευ ζήν
Oscar Soza 37:51:35 από Dromea Racing

Γυναίκες
Έλια Ιωάννου 39:44:07 από Dromea Racing
Τζούλια Αντρέου 41:12:32 από Περικλής Δημητρίου
Aliona Rudakova 43:15:34 από Ευ ζήν

Made with love by Webarts. All rights Reserved.